about olive

With Love from Olive

Welkom Bij With Love from Olive, de websop voor sieraden, asseccoires en wannahaves. Naast dat de webshop bomvol met leuke en betaalbare sieraden en asseccoires staat, loopt With Love from Olive voorop met enthousiasme, service met een glimlach en altijd aandacht voor de producten, de kwaliteit en het snel en verzorgd verzenden hiervan. Altijd With Love, from Olive.

Over Olivia

Ik begon mijn schoonheidssalon in Kamerland, Zeeland. Al snel vond ik daarnaast veel plezier in het verkopen van sieraden en asseccoires. Mijn selectie van sieraden en asseccoires viel bij veel van mijn klanten zo in de smaak, dat al snel ook buiten mijn vaste klantenkring de vraag naar de sieraden en alles dat in mijn salon te koop is, kwam. Hieruit ontstond ‘With Love from Olive’.

Daily Inspiration

Dagelijks ben ik actief op Facebook en Instagram om mijn volgers te inspireren en op de hoogte te houden van de nieuwe collecties, speciale kortingsacties en exclusieve kortingscodes.
Ik doe alles vanuit creativiteit en mijn passie voor mode, lifestyle en beauty.

Volg With Love from Olive op Instagram: @with.love.from.olive

With Love

De naam With Love from Olive  werd bedacht door mijn webdesigner, omdat ik alles met zo veel passie doe en het gewoon het allerleukst vind om voor jou leuke items te scoren, die met liefde uit te zoeken, te selecteren, te etaleren en wanneer je ze besteld, met liefde inpak en met liefde verzend of zelfs persoonlijk bij je langsbreng.
With Love, from Olive, dus.

OLIVIA KOSTER

Founder With Love from Olive

HQ Kamperland, Zeeland.